Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ

Καλωσήρθατε

Επαναφορά Κωδικού
ή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας, να ενημερώνεστε για προσφορές κ.α.

ΕΓΓΡΑΦΗ

BLOG

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο Σετ Βάπτισης για Αγοράκι

Ετοιμάζεστε για μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες στη ζωή σας, το μυστήριο της βάφτισης, τη στιγμή που το παιδάκι σας θα λάβει το Όνομα του και το Χρίσμα του Αγίου Πνεύματος. Παρακάτω σας παραθέτουμε όλες τις προτεραιότητες ώστε να αποφύγετε το άγχος της οργάνωσης αυτής της υπεροχής εκδήλωσης χαράς.

Διαβαστε Περισσοτερα

Πώς να διαλέξω το κατάλληλο Σετ Βάπτισης για Κοριτσάκι

Ετοιμάζεστε για μία από τις πιο όμορφες εμπειρίες στη ζωή σας, το μυστήριο της βάφτισης, τη στιγμή που το παιδάκι σας θα λάβει το Όνομα του και το Χρίσμα του Αγίου Πνεύματος. Είναι σημαντικό να έχετε κάποιες προτεραιότητες στο μυαλό σας κατά τη διαδικασία αγοράς και να επιλέξετε ένα βαπτιστικό σετ το οποίο θα σας αρέσει, αλλά πάνω απ’ όλα η μικρή σας Πριγκίπισσα να είναι άνετη και χαρούμενη εκείνη την ξεχωριστή μέρα.

Διαβαστε Περισσοτερα

Σταύρος Βάπτισης, πως θα αγοράσω τον κατάλληλο ;

Ο Σταύρος Βάπτισης μέσα από την διαχρονικότητα και το συμβολικό του χαρακτήρα καθρεφτίζει την αισθητική και το γούστο σας. Αποτελεί ένα δώρο όπου το παιδί θα το έχει για όλη του τη ζωή γι’ αυτό τα επόμενα tips θα σας φανούν πάρα πολύ χρήσιμα για την επιλογή του. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο, πάμε μαζί να τα δούμε!

Διαβαστε Περισσοτερα