Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ

Καλωσήρθατε

Επαναφορά Κωδικού
ή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας, να ενημερώνεστε για προσφορές κ.α.

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο δικτυακός τόπος συνεργάζεται με τα ΕΛΤΑ courier.

Σε κάθε προϊόν υπάρχει η πληροφορία για τις μέρες που απαιτούνται μέχρι την αποστολή. Αν επιλέξετε προϊόντα με διαφορετικούς χρόνους η αποστολή θα γίνει σύμφωνα με το μεγαλύτερο χρόνο.

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην πόρτα σας ή στην διεύθυνση που έχετε επιλέξει να αποσταλούν ως δώρο (στην περίπτωση αποστολής δώρου αποστέλλεται η απόδειξη στο e-mail  που έχετε στην παραγγελία σας.)

Τα προιόντα μας, σας αποστέλλονται αφού πρώτα έχουν περάσει από ποιοτικό έλεγχο και θα σας αποστέλλουμε βίντεο ή φωτογραφίες πριν συσκευαστούν, ώστε να έχουμε την τελική έγκρισή σας για την αποστολή τους.

Φροντίζουμε ώστε οι συσκευασίες των προϊόντων μας να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και προσεγμένες.


Εάν παρατηρήσετε κάποια φθορά στη συσκευασία του πακέτου:  Το παραλαμβάνετε με δική σας ευθύνη ή μας το επιστρέφετε χωρίς να το ανοίξετε και τότε μόνο μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.
 

Χρόνος παράδοσης

Για τα προϊόντα τα οποία εμπορευόμαστε η αποστολή από την εταιρία μας γίνεται εντός 2-3 εργάσιμων ημερών εφόσον είναι σε διαθεσιμότητα. Για τα προϊόντα τα οποία είναι ειδική κατασκευή-παραγγελία ο χρόνος παραγωγής ποικίλλει ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας, τον τρόπο παραγωγής τους (π.χ. χειροποίητες κατασκευές ή ζωγραφιές στο χέρι) και το φόρτο εργασίας. Ένας μέσος όρος προετοιμασίας των παραγγελιών που βασίζονται σε δική μας παραγωγή είναι 2 εβδομάδες

Οι ημέρες ετοιμασίας των παραγγελιών είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή. Αυτό σημαίνει ότι αν κάνατε την παραγγελία σας το Σάββατο, αυτή θα περάσει στο στάδιο της έγκρισης, ετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα. Ο παραπάνω χρόνος μπορεί να διαφέρει σε περίπτωση μη άμεσης διαθεσιμότητας των υλικών των προμηθευτών μας. 
Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Χρεώσεις αποστολής παραγγελιών

Για την ελληνική επικράτεια

-Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα ισχύει ότι αν η παραγγελία σας είναι από 100 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι Δωρεάν (για προϊόντα μικρού όγκου).

-Για αποστολές μικρού όγκου προϊόντων τα έξοδα αποστολής είναι 4,5 ευρώ με αντικαταβολή και αν πραγματοποιηθεί κατάθεση είναι 2,5 ευρώ.

-Για προϊόντα μεγάλου όγκου αξίας κάτω των 300 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι από 15 ευρώ.

-Για προϊόντα μεγαλύτερου όγκου αξίας 300 ευρώ και πάνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


Για Κύπρο και χώρες Ε.Ε.


Για αποστολές προϊόντων σε Κύπρο και χώρες Ε.Ε τα μεταφορικά είναι από 15€ έως 80€ αναλόγως με τον όγκο και αποστέλλονται είτε με τα Ελτά Courier είτε με το Ταχυδρομείο.