Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ
ΕΙΣΟΔΟΣ

Καλωσήρθατε

Επαναφορά Κωδικού
ή
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να παρακολουθείτε τις παραγγελίες σας, να ενημερώνεστε για προσφορές κ.α.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Little zozefina
Αναμφισβήτητα το μυστήριο της βάπτισης αποτελεί την πιο ξεχωριστή στιγμή στο ξεκίνημα της ζωής κάθε ανθρώπου. Σε αυτήν την ιδιαίτερη μέρα του παιδιού ή του πνευματικού σας παιδιού εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα σας, ακουμπώντας πάνω σε κάθε σας επιθυμία και φτιάχνοντας το πιο παραμυθένιο σκηνικό με μοναδικές δημιουργίες.
Με τα τόσα χρόνια εμπειρία μας στο χώρο της βάπτισης, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές για αυτή τη σημαντική στιγμή!
Εσείς απλά θα μας πείτε πως τα έχετε φανταστεί και εμείς θα αναλάβουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα με ποιοτικά ρούχα και τις πιο ιδιαίτερες δημιουργίες που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Πάντα δίπλα σας με ξεχωριστές ιδέες…
Με γνώση, πείρα, αφοσίωση και φυσικά αρκετή δουλειά και φαντασία, επιτυγχάνεται η αποστολή μας να δημιουργήσουμε ένα παραμυθένιο μοτίβο. Η δημιουργία και το άψογο τελικό αποτέλεσμα αποτελούν την κινητήρια δύναμη της συνεχούς εξέλιξης και ανάπτυξης της εταιρείας μας.


Τα υλικά μας…
Έχετε την ιδέα και εμείς τη δημιουργικότητα και τη φαντασία καθώς και τα πιο ευφάνταστα υλικά.
Εντυπωσιακά σύνολα και παπουτσάκια των μεγαλύτερων οίκων βαπτιστικών καθώς και ιδιαίτερα κουτιά και λαμπάδες... θα κάνουν τη βάπτιση της πριγκίπισσας ή του πρίγκιπά σας περισσότερο γλυκιά και ξεχωριστή.


Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να σας δούμε και από κοντά στο κατάστημα μας!


Το κατάστηματα LittleZozefina.gr λειτουργεί στην Αυξεντίου 49 στην πόλη της Λάρισας.

Εδώ θα βρείτε ξεχωριστές και μοναδικές βαπτιστικές συλλογές με στυλ, άποψη, αλλά και ποιότητα, πάντα στις καλύτερες τιμές!

Το κατάστημα μας βρίσκεται εδώ.